Cele mai frumoase avioane din toate timpurile

10. Pan Am

 Pan Am avea un fuzelaj alb cu un logo colorat pe coadă, însă, din păcate uriașa companie aeriană faliment . Acesta fost cel mai mare transportator aerian din Statele Unite și a fost transportatorul neoficial al țării. 

Pan Am Boeing 747

9. „Pantof de bowling” Northwest Airlines

 Supranumit „Bowling Shoe” de către angajații săi, aeronavele au fost vopsite în 3 culori diferite: roșu, gri și alb în partea de jos. Cele trei culori care se potrivesc excelent au fost folosite până în 2003, atunci când s-a trecut la un aspect mai tradițional.

Northwest Airlines Boeing 747

8. Aer Lingus

 Fuzelajul verde cu trifoiul verde strălucitor de pe coadă a reprezentat cu adevărat Irlanda în întreaga lume.  Însă de ceva vreme, compania aeriană și a prezentat noul aspect.

Vechea livră Aer Lingus

7. Flybe

Compania aeriană regională, care a fost cumpărată de Virigin Atlantic, are aeronave cu aspect magnific. Un fuselaj violet și o coadă albă cu logo-ul lor, au creat un aspect simplu și frumos. 

Flybe Bombardier Q400

6. South-West

Transportatorul low-cost are un aspect îndrăzneț iar culorile sale albastru, galbenă și roșie a Southwest-ului a devenit recunoscute în toate Statele Unite.

Boeing 737 din sud-vest

5. Braniff International

 Înființată de frații Braniff, compania aeriană a avut întotdeauna campanii de marketing și mișcări de afaceri curajoase. A fost doar una dintre cele 4 companii aeriene care au operat un Concorde .

Boeing 747 internațional Braniff

Președintele companiei și-a propus să schimbe imaginea companiei a demerat campania „Sfârșitul avionului simplu”.

4. KLM

Actualul aspect KLM datează din 1971 , când au fost introduse avioanele Boeing 747. În timp ce, de-a lungul anilor, au fost făcute mai multe modificări, KLM a păstrat fuselajul albastru strălucitor. 

3. American Airlines

Înainte de 2013, era singurul mare transportator american cu părți de avioane rămase nevopsite. deoarece președintelui companiei nu-i plăceau avioanele vopsite și dorea să economisească banii companiei. Deoarece vopseaua adaugă o greutate suplimentară, zborurile necesită mai mult combustibil și astfel sunt mai scumpe.

American Airlines Metallic Livery

2. Pacific Southwest Airlines

Pacific Southwest Airlines are cu siguranță cel mai simpatic aspect , de parcă avionul ar fi un câine drăguț. 

Pacific Southwest Airlines Boeing 757

1. Nok Air

O companie aeriană low-cost din Thailanda, ce își respectă cu siguranță sloganul. „We Fly Smiles” , perfect portretizat pe aeronava sa. Sau mai degrabă ciocuri , deoarece Nok înseamnă pasăre în thailandeză și sigla companiei aeriene este un cioc zâmbitor. 

Nok Air Bombardier Dash Q400

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s