Turkish Cargo a transportat vaccinul anticovid din China în Brazilia

În timp ce în unele state balcanice se fac zilnic conferințe de presă, în care se arată progresele realizate de la o zi la alta în ceea ce privește transportul vaccinului (care nu știe când va avea loc), alte țări din lume, tac și fac !

Statul brazilian a achiziționat recent 7 containere pline cu vaccin anticovid, care au fost transportate de la Beijing la Sao Paolo. Din estimările făcute de autorități, a rezultat că cel mai avantajos mod de a se face transportul, ar fi cu o companie care să dețină containere deja echipate cu sisteme de răcire. Așa că au bătut rapid palma cu Turkish Cargo,o divizie a Turkish Airlines, care pe data de 19 noiembrie le-a livrat prețioasa marfă.

În timp ce Tarom-ul se află la ,,terapie intensivă”, Turkish-ul și-a extins cu încă 150 de paleți, depozitul cu temperatură controlată, pentru a satisface cererea crescută de transport a produselor farmaceutice.

Transportatorul are o creștere cu 50% a livrărilor de produse farmaceutice în perioada ianuarie – septembrie 2020, prin transportul a 40.000 de tone de produse medicale. Anul acesta în aprilie, Turkish Cargo a primit trei certificări care îi permit companiei să transporte produse farmaceutice. 

Modul în care Turkish Airlines a reușit să se adapteze rapid la cerințele pieții, ar trebui să fie un exemplu de bune practici și pentru alte companii aeriene…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s