Cele mai frumoase hoteluri din pădure

decathlon.ro

1. Treehotel – Harads, Suedia

Cauți un loc de cazare în Suedia un pic mai neobișnuit? Treehotel din Harads este locul perfect pentru tine.

Niciun alt loc de cazare din lume nu se integrează în natură la fel de bine precum aceste căsuțe din copaci cu o arhitectură interesantă, situat în Laponia suedeză. Una dintre căsuțe este atât de bine camuflată, încât nu o vei mai descoperi, dacă ai băut prea multe pahare de vin. Căsuța se numește Mirrorcube și cei patru pereți exteriori ai săi sunt făcuți din geamuri reflectorizante, ce oglindesc natura sălbatică care o înconjoară. Nu este prea ieftin să te cazezi aici, însă este o destinație ideală pentru cei care vor să mediteze în liniște. 

2. Playa Viva – Juluchuca, Mexic

Casuțele în copaci luxoase și Mexicul se potrivesc de minune la Playa Viva.

Indiferent dacă ești un surfer sau iubitor de yoga, căsuța în copac de la Playa Viva din Mexic, este un loc pe care trebuie să-l vezi o dată în viața ta.

Încadrată de palmieri, la 1,8 metrii de de sol, această căsuță luxoasă de lângă ocean oferă o priveliște extraordinară asupra mării și a cerului însorit.

3. Tree House Lodge – Punta Uva, Costa Rica

Bucură-te de o pauză de relaxare în Tree House Lodge din Costa Rica. © Tree House Lodge

Cu ramuri care se ridică din podea, plante exotice care cresc liber și un pod suspendat de lemn care duce până la ea, Tree House Lodge din Costa Rica seamănă izbitor de mult cu căsuța de poveste din copac. Prețuind mai mult autenticitatea decât bunurile materiale, Tree House Lodge are un aer cochet și te încurajează să te relaxezi și să te bucuri de frumoasa plajă Punta Uva aflată chiar în fața colibei și bancurile de pești exotici care se văd prin apa limpede a oceanului.

decathlon.ro

4. Tsala Treetop Lodge – Plettenberg Bay, Africa de Sud

O casuță în copac cu vedere spre la Tsala, cea mai bună cazare din Plettenberg Bay © Tsala Treetop Lodge.

Dacă Tarzan ar fi avut gusturi mai rafinate sigur s-ar fi cazat împreună cu Jane în eleganta Tsala Treetop Lodge cu o vedere superbă spre  Plettenberg Bay. Tsala nu este doar unul din cele mai spectaculoase locuri de cazare din lume, dar este și destinația ideală pentru a vă bălăci toată ziua în piscinele “infinity”.

5. Tongabezi Lodge – Livingstone, Zambia

Tongabezi Lodge, un loc romantic pentru o vacanță într-o căsuță în copac.

“Prea mult” este măsura potrivită la hotelul luxuriant și ospitalier Tongabezi Lodge, a cărui căsuță în copac, permite oaspeților săi să facă parte din natura superbă din Livingstone, fără să facă vreun pas în afara acestei oaze de liniște. Nu departe se află cascada Victoria…

6. Tranquil Resort – Sultan Bathery, India

Tranquil Resort din Kerala, un loc neobișnuit și frumos în care să îți petreci vacanța în India

Situate în sudul Indiei pe o proprietate privată și ascunse în adâncul pădurii tropicale Kerala, sunt două căsuțe în copaci, foarte spațioase și cu nume inspirate: Copacul Serenității și Copacul Liniștit.

Aflate la 14 m de sol, frumoasele căsuțe realizate din lemn de cafea îți oferă o priveliște spectaculoasă și de aici poți vedea tot felul de păsări și viețuitoare cu blană, care locuiesc în vârfurilor arborilor.

bestvalue.eu

7. Kadir’s Top Tree Houses – Olympos, Turcia

O cameră tipică din stațiunea Kadir Treehouses în Plympos, Turcia.© Kadir Treehouses

Parcă făcând parte dintr-o poveste a fraților Grimm, căsuțele Kadir’s Top Tree din Olympos insuflă vizitatorilor un entuziasm copilăresc, indiferent de vârstă acestora. Pe lângă bungalourile cu camere private, oferă camere la comun, construite în jurul unui trunchi de copac, cu pereți decorați cu modele pictate manual și roți sculptate din lemn.

Având destul loc pentru mai mult de o sută de turiști care călătoresc fără prea mulți bani în buzunar, căsuțele pot fi cam aglomerate în anumite perioade. Aici există și două baruri în care te poți retrage.

8. Winvian – Litchfield Hills, Connecticut, SUA

America de Nord are multe căsuțe în copaci luxoase, dar căsuța Winvian din Connecticut este favorita noastră.

America este plină de căsuțe în copaci confortabile, departe de stresul citadin, iar una dintre cele mai faine este această căsuță romantică din Connecticut. Aici te poți bucura de jacuzzi și ai posibilitatea de a explora pădurea colorată din New England.

9. Hotel Costa Verde – Manuel Antonio, Costa Rica

Urcă-te în avionul devenit casă în copac al luxosului Hotel Costa Verde, de pe coasta Pacificului, din Costa Rica. © Hotelul Costa Verde

Pentru o priveliște amețitoare care te va face să simți că zbori, cazează-te la căsuță în copac al Hotelului Costa Verde, suspendată la 15 metrii de sol, realizată din fuselajul unui Boeing, transformat într-o reședință elegantă de vacanță din Costa Rica. De la cabina piloților până la coadă, vechiul avion a fost amenajat cu panouri de lemn lucios, iar aripile sale sunt flancate de două balcoane spațioase din care poți să vezi de aproape animalele care trăiesc în pădurea din jur.

10. Bangkok Tree House – Phra Pradaeng, Thailanda

Trezește-te în mijlocul naturii într-o căsuță în copac din Bangkok

Dacă nu te deranjează să petreci noaptea printre câteva gângănii, îți va plăcea Bangkok Tree House și arhitectura sa ca o rețea de “cuiburi”, inspirată de frumoasele insecte din zonă. Pentru cei care doresc să scape de jungla urbană și să se reconecteze cu natura adevărată, nu există un loc mai bun decât colibele ecologice, cu două etaje, din pitorescul Phra Pradaeng.

bestvalue.eu

Un gând despre “Cele mai frumoase hoteluri din pădure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s