HARTĂ INTERACTIVĂ CU RECOMANDĂRI DE CĂLĂTORIE

De peste două săptămâni, România nu a mai actualizat ,,lista galbenă” a țărilor, așa că voi posta o harta interactivă prin intermediul căreia CDC face recomandări de călătorie, în funcție de gradul de risc Covid din fiecare țară cdc.gov/travel. Pentru a afla dacă se poate călători într-o anumită țară și în ce condiții, trebuie să se da click (touch) pe respectiva țară și se va deschide o fereastră cu tot ce trebuie știut în acest sens.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html#travel-4

După nivelul de risc COVID-19, CDC a împărțit țările în 4 categorii. Aproape tot mapamondul se află colorat în acest moment în roșu, adică e la nivelul ,,Foarte ridicat”. Acolo e încadrată și România ! CDC recomandă călătorilor să evite pe cât posibil călătoriile către aceste destinații ! Din harta respectivă reiese că Europa și cele două Americi sunt continente ,,roșii”, Australia e ,,galbenă”, Africa are o singură țară în galben (Benin), în timp ce Asia are cele mai multe zone cu risc diminuat.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) este cea mai prestigioasă instituție de acest gen din SUA ! În februarie 2020 ea lansase deja avertismentul că răspândirea virusului în SUA este inevitabilă !

E o hartă care merită a fi explorată !

Un gând despre “HARTĂ INTERACTIVĂ CU RECOMANDĂRI DE CĂLĂTORIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s