Rome2Rio – aplicație care găsește cea mai bună rută dintre două localități !

Rome2rio este după părerea mea, cea mai bună aplicație, care poate să-ți selecteze cele mai simple trasee dintre două locații. Am folosit-o de foarte multe ori și de fiecare dată mi-a fost de folos ! Aplicația a fost ,,inventată” de doi foști ingineri de la Microsoft, care la un moment dat au căutat pe internet cel mai simplu traseu dintre două orașe. Cum nu au găsit nicio aplicație care să-i mulțumească, s-au apucat de treabă ! Așa a apărut Rome2rio !

Rome2rio afișează opțiuni de călătorie, împreună cu prețurile și duratele estimate, cazarea în caz de nevoie și sfaturi utile despre lucrurile de făcut în acele zone. De asemenea, oferă detalii despre rezervare, astfel încât să vă puteți planifica în mod esențial întreaga călătorie prin această aplicație! Un motor de căutare pentru transport, ușor de utilizat, cuprinzător și cu acoperire globală. Și gratuit pe deasupra ! 🙂

Aplicația acoperă cca. 10 milioane de locații și oferă rezultate pentru peste 5.000 de operatori de transport public cu trenul, autobuzul, avionul, feribotul. Ea este utilizată lunar de peste 18 milioane de utilizatori, adică de o populație aproximativ egală cu cea a României ! Cea mai bună caracteristică a sa, este posibilitatea de a compara prețurile opțiunilor de transport disponibile. O călătorie cu autobuzul de 9 ore costă 30 de lire devine brusc atrăgătoare atunci când este mai ieftină cu 300 de lire decât un zbor de 2 ore! 

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s