Orașul Santa Maria (S.U.A.) îi plătește pe turiștii cu 100 dolari ca să-l viziteze !

Pot fi atrași turiștii în plină pandemie ?! Se pare că da ! Dar nu în România ! Localitatea Santa Maria din SUA încercă să aducă câți mai mult turiști în zonă și să ajute astfel ,,HoReCA” locală. Managerii orașului nu au așteptat ca totul să vină de la ,,centru”, ci sau pus pe treabă și au dezvoltat un program numit „ Vizitați Valea Santa Maria ”.

Bun, și ce e cu asta ?! Planuri nu se fac și în România ! Ba se fac ! 🙂 Doar că prin ele se încearcă ,,ajutarea” comunităților locale prin tăierea voucherelor de vacanță. Dar până la urmă tot planuri se numesc, nu ?! 🙂 Spre deosebire de noi, americanii ,,dau bani” celor care vin în orașul lor !!! 😀 Cine face o rezervare pe site-ului web și stă cel puțin două nopți la unul dintre hotelurile din zonă, primește 100 dolari pentru cheltuieli odată cu efectuarea rezervării ! E adevărat că nu primesc banii cash, ci plata vine sub forma unui voucher care poate fi utilizat la oricare dintre cramele, fabricile de bere sau restaurantele din oraș. Bani care se întorc în cele din urmă în buzunarele oamenilor din comunitate !

Promoția începută pe 4 februarie și care se termină pe 31 martie 2021 se pare că roade, mai ales după promovarea făcută pe CNN. Camerele din hoteluri sunt deja rezervate, iar restaurantele din zonă funcționează cu motoarele în plin! Valea Santa Maria are 13 plaje frumoase și 34 de crame, toate fiind o opțiune foarte bună pentru călătorii cu buget mai mic. Așezarea e situată la aproximativ o oră de mers de uimitoarea Santa Barbara și un pic mai departe de Los Angeles. O idee care ar merge ,,plagiată” și de unele localități cu potențial turistic din România…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s