Malta – doar persoanele vaccinate mai pot intra în această țară !

Datorită creșterii constante a numărului de infectări zilnice, Malta a schimbat ,,macazul” ! Începând cu 14 iulie, orice persoană care ajunge pe insula cavalerilor va trebuie să prezinte un certificat de vaccinare completă. Măsura se aplică atât turiștilor cât și cetățenilor maltezi întorși din străinătate ! Intrarea pe baza unui test cu rezultat negativ PCR va mai fi acceptată doar în cazul copiilor care își însoțesc părinții. https://www.maltatoday.com.mt/news/national/110809/covid19_chris_fearne_charmaine_gauci_address_press_conference_at_4pm#.YOuBI-j7TIW

Aceasta reglementare vine ca urmare a faptului că majoritatea cazurilor nou apărute au legătură cu persoanele ce se vin din străinătate. Astfel, Malta devine prima țară din lume care permite accesul pe teritoriul său doar a persoanelor vaccinate ! Interesant e și faptul că 12 dintre persoanele nou depistate sunt din rândul celor care au fost deja vaccinate.

Malta are cea mai ridicată rată de vaccinare din Europa, cu 79% dintre adulţi vaccinaţi cu ambele doze de ser anti-COVID şi 84% cel puţin cu una.

3 gânduri despre “Malta – doar persoanele vaccinate mai pot intra în această țară !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s