Flydubai oferă bilete gratuite pentru vizitarea Expoziției Universale din Dubai

Pentru cei care doresc să viziteze Dubai-ul în perioada 01 octombrie 2021 – 31 martie 2022, compania Flydubai vine cu o ofertă specială ! Pasagerii ce-și vor cumpăra bilete de zbor de la această companie și care vor avea Dubaiul ca destinație finală în perioada respectivă, vor primi un cadou ! Un bilet gratuit cu valabilitate de o zi, cu ajutorul căruia se poate vizita Expo 2020.  Biletul gratuit poate fi folosit în orice zi din perioada sejurului, după cum dorește beneficiarul său.

Expozițiile Universale sunt evenimente majore la care participă toate statele lumii, fiind sunt organizate la intervale de neregulate (2-3-5 ani) de un anumit oraș desemnat. În cadrul lor sunt prezentate realizările națiunilor de pe glob. Cea mai recentă expoziție mondială a avut loc în 2017 în Kazahstan. Dubaiul a fost selectat pentru a găzdui Expoziția Mondială din 2020, dar din cauza pandemiei a fost amânată pentru perioada 1 octombrie 2021-31 martie 2022. 

Buenos Aires, Argentina, care fusese selectat pentru a găzdui următoarea Expo 2023 a anunțat retragerea, urmând ca viitoarea ediție să fie organizată de Tokio în 2025.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s