Kayak – o hartă interactivă ce-ți oferă informații de călătoriei pentru orice destinație de pe glob

Dorești să pleci într-o călătorie și nu știi care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a putea intra în țara de destinație ? Această problemă poate fi rezolvată foarte ușor ! Site-ul Kayak (unul din cele mai importante motoare de căutare pentru zboruri) îți oferă toate informațiile necesare !

După ce intri pe link-ul https://www.kayak.com/travel-restrictions , se va deschide o fereastră interactivă cu harta lumii, urmând a selecta țara din care vei pleca. ….spre exemplu, România.

Cu ajutorul mouse-ului cauți țara despre care dorești să obții informațiile respective, iar apoi dai un click pe ea. Ulterior se va deschide o mică fereastră ce va cuprinde informațiile de bază despre acea locație.

Dacă dorești informații complete, atunci nu rămâne decât să apeși pe ,,Afișați mai multe” și se va deschide o altă pagină în care se vor regăsite toate datele necesare intrării în țara respectivă, a reîntoarcerii în România, link-uri cu formulare necesare călătoriei, etc.

Cu toate aceste date incluse, Kayak a devenit unul dintre ele mai complete site-uri de acest gen, el oferind totodată și sursele oficiale din care se ,,inspiră”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s