Dubaiul- are cea mai adâncă piscină pentru turiști din lume

Cine a crezut că Dubaiul și-a epuizat inventivitatea, s-a înșelat ! De curând, ,,capitala” zgârie-norilor a bătut un nou record mondial, însă de data aceasta în…adâncime ! Prințul moștenitor al emiratului a finanțat construirea celei mai adânci piscine din lume în care pot intra turiștii. https://deepdivedubai.com/

Deep Dive Dubai are o adâncime de 60,02 metri și este situată în Nad Al Sheba, la 25 de minute de Aeroportul Internațional Dubai.  Guinness World Records a confirmat faptul că această piscină este cea mai adâncă din lume pentru scufundări.

Cine dorește să se aventureze supravegheat în piscina tematică, va plăti un preț minim de 1.800 Dhs. Însă, dacă ești începător, îți poți rezerva o scufundare la un preț de doar 1.500 Dhs.

Există și un pachet Premium ce include o sesiune mai lungă cu editări video, imagini personalizate, un certificat onorific și o masă inclusă le prețul de 2.400 Dhs.

Turiștii care vor să facă scufundări în Deep Dive Dubai trebuie să aibă o vârsta de peste 10 ani. Fiecare rezervare îți va permite să aduci cu tine un spectator gratuit, iar dacă dorești să aduci două persoane în plus, atunci ește taxat cu 100 Dhs fiecare.

 Piscina este echipată cu 56 de camere, pentru siguranța scafandrilor, iar sistemele de iluminat și sunet de ultimă generație creează o varietate de stări subacvatice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s