Cine se afla în avionul Falcon 900 ce a zburat în această noapte de la Moscova la Minsk ?

În această seară, un avion Falcon 900, fără date de identificare a zburat de la Moscova spre Minsk. De ce ar fi interesant acest lucru ? Poate că, pentru faptul că o astfel de rută combinată cu o asemenea aeronavă în această perioadă, nu sunt la îndemâna oricui !

Mai mult, din informațiile oferite de internet rezultă că în Rusia, o astfel de aeronavă s-ar afla și în proprietatea… serviciului prezidențial !

Interesant e și faptul că, din datele oferite de site-ul flightradar24, zborul apărea ca fiind unul fără niciun fel de date de identificare ! …doar ruta și tipul de aeronava sunt precizate !

E greu de precizat cine anume se afla la bordul ei și care e scopul deplasării spre Minsk, însă e lesne de înțeles că cel care a folosit-o este un om de o importanță deosebită, având în vedere destinația precum și faptul că o astfel aeronavă costă 10, 5 milioane de dolari ! Chiar dacă aeronava ar fi una privată, o astfel de rută nu este la îndemâna oricui în aceste vremuri !

Dassault Falcon 900 este un avion cu rază lungă de acțiune care este de obicei echipat cu trei zone de cabină, având 12-14 locuri, fiind fabricate până în prezent cca. 160 de aeronave ce au fost livrate în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s