Echipajele din Spania ale companiei Ryanair anunță alte 12 zile de grevă în iulie !

Cei care doresc să călătorească spre/dinspre Spania în luna iulie, vor trebuie să monitorizezi din timp situația zborurilor companiei Ryanair din acea țară! După patru zile de grevă efectuate în luna iunie, sindicatele companiei au anunțat noi greve ce ar urma să afecteze zborurile programate în țara iberică !

De data acesta sindicatele plănuiesc o grevă ce se va extinde pe o perioadă de 12 zile în luna iulie, ele dorind purtarea unor discuții cu privire la condițiile de muncă, salariul minim și dreptul la grevă. Greva e anunțată pentru perioadele de 12-15, 18-21 și 25-28 iulie în cele 10 aeroporturi spaniole în care operează Ryanair.

Acest lucru nu va face decât să sporească haosul din aeroporturi, avându-se în vedere numărul crescut de pasageri aflați în plin sezon turistic.

Anunțul a venit sâmbătă, în ultima zi din greva precedentă, atunci când Ryanair a fost forțată să anuleze 10 zboruri din Spania.

Cu privire la mișcarea sindicală, compania a declarat că se așteaptă la „întreruperi minore în programul de zbor în iulie, ca urmare a grevelor de mică amploare din Spania, a celor efectuate de controlul traficului aerian și a lipsei personalului aeroportuar în Europa. Toate acestea pot cauza unele întreruperi minore, iar pasagerii ale căror zboruri sunt întrerupte vor fi notificați prin e-mail/SMS”.

Un gând despre “Echipajele din Spania ale companiei Ryanair anunță alte 12 zile de grevă în iulie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s