1 martie 2024

Cele mai frumoase avioane din toate timpurile

Nok-Air-Boeing avion haios

Nok-Air-Boeing avion haios

10. Pan Am

 Pan Am avea un fuzelaj alb cu un logo colorat pe coadă, însă, din păcate uriașa companie aeriană faliment . Acesta fost cel mai mare transportator aerian din Statele Unite și a fost transportatorul neoficial al țării. 

Pan Am Boeing 747

9. „Pantof de bowling” Northwest Airlines

 Supranumit „Bowling Shoe” de către angajații săi, aeronavele au fost vopsite în 3 culori diferite: roșu, gri și alb în partea de jos. Cele trei culori care se potrivesc excelent au fost folosite până în 2003, atunci când s-a trecut la un aspect mai tradițional.

Northwest Airlines Boeing 747

8. Aer Lingus

 Fuzelajul verde cu trifoiul verde strălucitor de pe coadă a reprezentat cu adevărat Irlanda în întreaga lume.  Însă de ceva vreme, compania aeriană și a prezentat noul aspect.

Vechea livră Aer Lingus

7. Flybe

Compania aeriană regională, care a fost cumpărată de Virigin Atlantic, are aeronave cu aspect magnific. Un fuselaj violet și o coadă albă cu logo-ul lor, au creat un aspect simplu și frumos. 

Flybe Bombardier Q400

6. South-West

Transportatorul low-cost are un aspect îndrăzneț iar culorile sale albastru, galbenă și roșie a Southwest-ului a devenit recunoscute în toate Statele Unite.

Boeing 737 din sud-vest

5. Braniff International

 Înființată de frații Braniff, compania aeriană a avut întotdeauna campanii de marketing și mișcări de afaceri curajoase. A fost doar una dintre cele 4 companii aeriene care au operat un Concorde .

Boeing 747 internațional Braniff

Președintele companiei și-a propus să schimbe imaginea companiei a demerat campania „Sfârșitul avionului simplu”.

4. KLM

Actualul aspect KLM datează din 1971 , când au fost introduse avioanele Boeing 747. În timp ce, de-a lungul anilor, au fost făcute mai multe modificări, KLM a păstrat fuselajul albastru strălucitor. 

3. American Airlines

Înainte de 2013, era singurul mare transportator american cu părți de avioane rămase nevopsite. deoarece președintelui companiei nu-i plăceau avioanele vopsite și dorea să economisească banii companiei. Deoarece vopseaua adaugă o greutate suplimentară, zborurile necesită mai mult combustibil și astfel sunt mai scumpe.

American Airlines Metallic Livery

2. Pacific Southwest Airlines

Pacific Southwest Airlines are cu siguranță cel mai simpatic aspect , de parcă avionul ar fi un câine drăguț. 

Pacific Southwest Airlines Boeing 757

1. Nok Air

O companie aeriană low-cost din Thailanda, ce își respectă cu siguranță sloganul. „We Fly Smiles” , perfect portretizat pe aeronava sa. Sau mai degrabă ciocuri , deoarece Nok înseamnă pasăre în thailandeză și sigla companiei aeriene este un cioc zâmbitor. 

Nok Air Bombardier Dash Q400

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!