3 octombrie 2023

Turkish Cargo a transportat vaccinul anticovid din China în Brazilia

În timp ce în unele state balcanice se fac zilnic conferințe de presă, în care se arată progresele realizate de la o zi la alta în ceea ce privește transportul vaccinului (care nu știe când va avea loc), alte țări din lume, tac și fac !

Statul brazilian a achiziționat recent 7 containere pline cu vaccin anticovid, care au fost transportate de la Beijing la Sao Paolo. Din estimările făcute de autorități, a rezultat că cel mai avantajos mod de a se face transportul, ar fi cu o companie care să dețină containere deja echipate cu sisteme de răcire. Așa că au bătut rapid palma cu Turkish Cargo,o divizie a Turkish Airlines, care pe data de 19 noiembrie le-a livrat prețioasa marfă.

În timp ce Tarom-ul se află la ,,terapie intensivă”, Turkish-ul și-a extins cu încă 150 de paleți, depozitul cu temperatură controlată, pentru a satisface cererea crescută de transport a produselor farmaceutice.

Transportatorul are o creștere cu 50% a livrărilor de produse farmaceutice în perioada ianuarie – septembrie 2020, prin transportul a 40.000 de tone de produse medicale. Anul acesta în aprilie, Turkish Cargo a primit trei certificări care îi permit companiei să transporte produse farmaceutice. 

Modul în care Turkish Airlines a reușit să se adapteze rapid la cerințele pieții, ar trebui să fie un exemplu de bune practici și pentru alte companii aeriene…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: