3 octombrie 2023

TURIȘTI AMERICANI CARE AU FĂCUT LUCRURI DE …NEFĂCUT ÎN STRĂINĂTATE


SCULPTAREA INIȚIALELOR ÎN COLOSSEUMUL ROMAN

Să vizitezi Colosseumul Roman și să faci un selfie cu el este în regulă. Dar ca să-ți zgârii inițiale pe monumentul vechi de 2.000 de ani, nu mai este în regulă. Nici chiar dacă ai citit ,,Flori de mucigai”. În 2015, două femei din California, vizitau Roma și au decis să ,,atace” Colosseumul. Cele două au folosit o monedă pentru a-și sculpta inițialele lor – J și N – în pereții amfiteatrului. Apoi și-au făcut un selfie cu lucrarea de ,,artă”. Ce rost ar mai fi avut altfel sudoarea de pe moneda lor ?! Lucrarea lor nu a strâns like-uri și nici recenziile criticilor de artă. În schimb, a adus în preajmă un carabinier care le-a pus să plătească o amendă echivalentă cu o cină italiană rafinată. Ghinion lor că au dat peste un polițist care nu apreciază arta ! :-))

SELFIE-URI NUD ÎNTR-UN TEMPLU CAMBODGIAN

Am vizitat cândva templul din Angkor, iar știrea că doua surori americance s-au dezbrăcat pentru a-și face poze acolo, m-a luat prin surprindere. Căutând pe internet am găsit-o la un post tv din India.

Două surori americance au călătorit în Cambodgia pentru a vizita templul Angkor Wat, ocazie cu care au decis că cel mai bun selfie ar fi unul cu …fundurile lor ! Și-au lăsat pantalonii în genunchi, s-au aplecat și au pozat fesele cu templul în fund (al) ! :-)) De niciunde au apărut niște polițiști cărora nu le-au plăcut fundurile văzute (nu aveau avut simțul umorului :-)) ). În schimb le-au amendat cu câte 250 de dolari, apoi le-au deportat și le-au interzis intrarea în țară timp de patru ani. Cu doar câteva zile înainte, fuseseră arestați și deportați trei francezi care făcuseră același lucru. De unde această modă de a-ți face selfie la fundul gol în temple de aici ?! Noua modă a apărut după ce niște asiatice au postat pe rețelele de socializare secvențe asemănătoare. Acestea au devenit virale, iar unii din turiști cu IQ-ul cât al unui capre, au încercat să le imite. În aceste condiții, poliția cambodgiană a lansat acțiunea Top Secret : ,,La fundul gol” ! :-)))

UN AMERICAN BEAT SALUTĂ ÎN STIL NAZIST ÎN GERMANIA

În 2017, un american ar fi băut cam mult în Dresda, Germania. Alcoolul i-a spus că ar fi o idee minunată să meargă pe stradă și să salute în stil nazist pe trecători. El ar fi trebuit să anticipeze doua consecințe. Una juridică, pentru că acest salut este interzis în Germania. Iar cea de-a doua…stradală. Pentru că unul din trecători s-a simțit insultat și i-a aplicat o corecție cu pumnii și picioarele. Apoi, ca un luptător de gherilă ce era, a dispărut printre blocuri ! Primul bărbat a fost acuzat pentru salutul ilegal, în timp ce luptătorul nu a fost identificat.

UN TURIST AMERICAN CE FĂCEA PIPI INTR-O LAGUNĂ MEXICANĂ, A RĂMAS FĂRĂ BRAȚ DIN CAUZA UNUI CROCODIL

În 2017, un bărbat bea în jurul zonei hoteliere din Cancun. Pe la 3:30 dimineața, Monzon și-a dat seama că trebuie să facă pipi și, în loc să se întoarcă la hotelul său sau să urineze în spatele unui tufiș, a ales laguna din apropiere. Însă în acel moment, ceva înota în lagună. Acel ceva, era un crocodil supărat, pe faptul că bărbatul făcea pipi în balta lui ! Cum în balta nu se făcea pipi fără acordul lui, crocodilul l-a mușcat i-a smuls brațul lui Monzon. Din fericire, un agent de securitate a auzit țipetele de ajutor și l-a adus direct la spital , unde i s-a amputat brațului.

DOI TURIȘTI AMERICANI FURĂ DIN RUINELE POMPEIULUI

Potrivit site-ului Il Mattino ( 2014), doi turiști vizitau obiectivele turistice din Pompei când au decis că o anumită piesă ar fi un suvenir minunat. Așa că au apucat bucata de piatră, care cântărea circa 30 kg, au păstrat-o în bagaje și s-au îndreptat cu ea spre aeroport. Acolo oficialii aeroportului au observat ceva nu e în regulă, au găsit piatra și au făcut o arestare. Ar fi fost frumos să-i pună tot pe cei doi să care piatra la locul ei ! :-))

JUCĂTORI DE BASCHET UCLA PRINȘI LA FURAT ÎN CHINA

După cum a raportat CNN , o echipa de baschet masculin UCLA a călătorit în China pentru a-și deschide sezonul în străinătate. Trei dintre jucătorii lor au decis că vor ochelari de soare. Așa că au făcut cel mai inteligent lucru: s-au dus la magazinul Louis Vuitton și i-au luat fără să plătească, fapt pentru care au ajuns în arestul poliției. SUA a făcut presiune pentru eliberarea rapidă a celor 3, ce urmau să stea luni întregi în închisoare. În cele din urmă, s-a implicat președintele Donald Trump, care a susținut eliberarea studenților, fapt negat de unul din părinți. Tocmai de aceea, Trump a scris pe Twitter că „ar fi trebuit să-i lase [studenții] în închisoare”…

JUCĂTOR NBA ÎȘI MARCHEAZĂ NUMELE PE MARELE ZID CHINEZESC

O vedeta NBA a fost în China împreună cu echipa sa pentru jocul anual al ligii. Așa cum fac toți turiști a vizitat și el zidul vechi de milenii. Dar parcă nu era suficient… Trebuia să știe lumea că o vedetă ca el a trecut pe acolo.. Așa că a zgâriat pe perete numele său și numărul de pe tricou., după care a postat pe rețele pozna făcută. Pentru că reacțiile au fost contrare așteptărilor, Brown a șters rapid postarea și a scris : „Respect cultura chineză, am făcut o greșeală … sper să mă ierți”. Ceea ce nu știa el, e că oficialii au înființat o zonă pentru graffiti , unde oricine putea să-și scrie numele pe Zid. :-))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: