29 septembrie 2023

CE CREATURI POT FI GĂSITE ÎN TOALETA HOTELULUI


Baia este unul dintre puținele locuri rămase, în care ne așteptăm să avem o intimitate totală. Însă uneori chiar și acest ,,sanctuar”, ne poate fi invadat. De către cine ?! De anumite animale, care deși nu au niciun fel de ,,treabă”în baie, ne pun în stand by unele din activitățile noastre cele mai importante ! :-)) Dacă Moș Crăciun coboară în casă pe coșul de fum, aceste animale care și-au pierdut GPS-ul, urcă în toaletele hotelurilor sau a caselor, pe țevile de canalizare ! Deci, turist sau proprietar, atenție când ridici capacul de la vasul de toaletă ! :-))

https://www.youtube.com/watch?v=pOnuVbZZILA

UN PITON ÎN VIZITĂ LA UN HOTEL DIN PRAGA

O întâlnire cu un șarpe în toaletă din camera unui hotel poate părea ceva normal într-un resort dintr-o zonă luxuriantă. Dar ce te faci când intri în grabă, având curea de la pantaloni pe jumătate desfăcută și dai peste un piton într-un hotel din inima Pragăi ?! Care dintre reacții ar trebui inhibată mai întâi ?! Turistul ceh a anunțat rapid la recepție despre oaspetele ce stătea tolănit în wc-ul său, iar hotelul i-a pus la dispoziție de urgență (!) o altă toaletă ! :-))

DRAGONUL DE KOMODO REFUZĂ CHECK OUT-UL DIN HOTEL

Ce te faci dacă întâlnești un dragon de Komodo care nu vrea să părăsească camera, nici măcar atunci când a trecut ora de check out ? Și care se baricadează în baie ?! Stai și aștepți ! Asta dacă reziști din punct de vedere… biologic ! Dragonul ce intrase în camera unui hotel asiatic era unul deosebit de căpos și prost crescut pe deasupra! După ce a stat ore întregi în baie și-a făcut nevoile exact în mijlocul camerei ! :-)) A putut fi scos de personalul hotelului abia după ce i-a fost dată o masă gratuită ! :-))

ȘOBOLANI CURIOȘI

Huffington Post spune povestea unui cuplu din Londra care a avut un vizitator seară de seară, timp de 9 luni. Până aici, nimic neobișnuit, zic eu. Doar că vizitatorul apărea în vizită doar în baia casei ! Acum parcă e un pic ciudat ! Dacă continuii și scriu că acesta era un șobolan, atunci povestea devine una cu totul aparte ! Gazdele au încercat să-i explice că este totuși un musafir nepoftit, dar pentru că nu vorbeau pe limba lui, totul a fost în zadar. Până la ură l-au botezat cu numele de Roland ! În apa closetului, evident ! :-))

BROAȘTELE SUNT ÎNOTĂTORI EXCELENȚI ! ORIUNDE EXISTĂ APĂ !


Vestea proastă este că prezența broaștelor în vasele de toaletă este incredibil de obișnuită. Dacă tastezi pe Google „broască în toaletă”, vor apărea milioane de rezultate. Vestea bună este că dacă aveți o broască mică care înoată în ,,iazul” din wc, aceasta este mai puțin înfricoșătoare decât un șobolan sau un șarpe. :-))

Cum ar putea ajunge în toaletă ? Fie înotând prin canalizare, fie căzând prin aerisirea băii. The Times recomandă a fi acoperite orificiile de pe acoperiș cu ochiuri de plasă, pentru a ține broaștele la distanță și stingerea luminilor exterioare noaptea, deoarece acestea atrag gândacii. Iar aceștia din urmă atrag… broaștele! The Times a neglijat ideea de a fi pupată broasca respectivă, căci nu se știe ce prinț transformat în broscoi de o zână rea, s-ar putea ascunde dincolo de pielea inestetică ! Ar putea aduce…vasul de toaletă, ce nu aduce anul ! :-))

UN OPOSSUM NEPOLITICOS

Opossum-ul este un animal originar din Australia și Noua Guinee, un marsupial, la fel ca multe alte animale din această zonă.

Un bărbat australian care spăla rufe în baie (probabil…căsătorit :-)) ) a auzit toaleta scoțând un sunet neașteptat de gâlgâit. S-a întors și a văzut bule care ieșeau din vas, urmate de un mic cap cenușiu. Născuse toaleta !!! Cu adevărat, un miracol ! Cum o fi ajuns opossum-ul în postura de a se fi ,,născut” a doua oară, e greu de imaginat, însă e cert că prinzând ușa deschisă, nu a mai stat să-și cunoască ,,mama”, abandonându-și singurul membru al familiei ! :-))

O IGUANA AGRESIVĂ

Dacă nu ați fost niciodată în Florida, ar putea fi cu adevărat tentant să v-o imaginați-o ca pe o mare insulă circulară cu Disney World în mijloc și plaje în jurul ei. Dar Florida este 90% o mlaștină și aproape fiecare suprafață este acoperită cu iarbă, apă, șopârle, șerpi și aligatori.

În Florida nicio baia nu este sigură, nici măcar sanctuarul interior din vasul de toaletă. O femeie a avut surpriza neplăcută de a-și amâna…o treabă, pentru că o iguană, surprinzător de mare, ocupase vasul respectiv. Ea a închis capacul toaletei, a pus două blocuri de ciment deasupra, a închis ușa băii și a sigilat fisura de sub ușă cu un prosop. Până la sosirea unui echipaj specializat, a ținut cât a putut de tare de clanța ușii, ridicată în sus ! :-))

O VEVERIȚA INGENIOASĂ

În 2010, o femeie a sunat la 911 pentru că a găsit o veveriță înotând în toaletă ei, deși capacul fusese lăsat în jos. Veverița a avut originalitatea de a fi intrat în conducte printr-un canal de canalizare, iar piscina descoperită a fost pe măsura efortului depus. Însă din păcate, cele mai multe veverițe găsite în vasele de toalete, sunt deja înecate …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: