3 octombrie 2023

SUA va solicita rezultate negative COVID-19 de la toți călătorii care intră în țară

Cazurile zilnice Covid-19 sunt cele mai mari în ultimele luni, deoarece primarul De Blasio avertizează despre „o ultimă șansă”

La zece luni de la debutul pandemiei, SUA vor începe să solicite tuturor călătorilor internaționali – inclusiv cetățenii americani care se întorc – să prezinte dovada unui test COVID-19 negativ pentru a urca la bordul unui zbor către țară. Măsura va intra în vigoare pe 26 ianuarie. 

https://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0112-negative-covid-19-air-passengers.html

Călătorii care vin în SUA din destinații internaționale, vor trebui să facă un test cu 3 zile înainte de plecare și să prezinte înainte de zbor rezultatele negative (testele anticorpilor nu sunt acceptate).  În caz contrar, compania aeriană va fi obligată să refuze îmbarcarea. Ca și recomandare, se dorește o altă testare efectuată la 3-5 zile după sosirea în SUA și punerea în carantină acasă timp de șapte zile după călătorie.

Prin testarea universală pentru călătorii care intră în SUA, se dorește a se încetini răspândirea noii tulpini ce a fost descoperită în Marea Britanie (a fost găsită în cel puțin șase state din SUA).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: