13 iunie 2024

Sri Lanka și-a redeschis porțile pentru turiști !

Începând cu 21 ianuarie 2021, au fost reluate zborurile către cele două aeroporturi internaționale ale insulei, iar turiștii se pot îndrepta din nou spre Ceylon !

Noile protocoale prevăd ca aceștia trebuie să prezinte la sosire, rezultatul unui test negativ care să fi fost efectuat cu cel mult 96 de ore înainte de zbor. După șapte zile de la sosirea în țară, turiștii vor trebui să efectueze un nou test covid !  Tot la sosire li se va scana temperatura și vor prezenta o declarație de sănătatea, care poate fi luată de la ghișeele din aeroport sau descărcată de aici https://www.caa.lk/en/special-notices-for-covid-19.

În această perioadă ei trebuie să rămână într-una din cele 14 zone turistice desemnate, fără a se amesteca cu populația locală, urmând a locui la unul din cele 180 de hoteluri aprobate pentru cazare turistică. Călătorii nu vor trebui să rămână în carantină dacă nu este cazul, având posibilitatea să viziteze parcurile naționale, să facă safari și să exploreze atracții populare. Cu toate acestea, nu li se va permite să se amestece cu localnicii decât după trecerea a 14 zile de la sosirea lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!