29 septembrie 2023

Cele mai bune 10 aplicații de călătorie (de fapt utile) …

În ziua de azi nu mai e nevoie să printezi hărți, să dai telefoane pentru confirmări sau să mergi prin agenții pentru a obține o rezervare cât mai bună. Acum totul e mult mai simplu, datorită aplicațiilor care îți pot indica de la momentul oportun de plecare spre aeroport până șa mâncărurile pe care le poți savura la destinație. Iată câteva aplicațiile ce-ți pot face călătoria aproape perfectă !

TripIt

 Pe lângă notificările privind rezervările de călătorie, modificările zborurilor, porțile de plecare și sosire – aplicația merge mai departe. Ea vă avertizează dacă o companie aeriană vă datorează bani pentru anulare sau întârziere și timpii de așteptare la controlul de securitate din aeroporturi. De asemenea, oferă hărți interactive ale aeroporturilor.

https://www.tripit.com/web Cost 49 $/an

Google Traducere

Aveți nevoie să traduceți un meniu, un bilet sau doar să vorbiți cu un localnic ? Google Translate este cu adevărat revoluționar și  vă poate ajuta să comunicați în aproximativ 40 de limbi. Aplicația poate asculta pe cineva într-o limbă străină, poate detecta limba și o poate traduce instantaneu. 

Preț: gratuit. Descărcați: Google Translate

UberEats

 UberEATS aduce restaurantele locale direct la ușă, indiferent dacă vă aflați într-un hotel sau Airbnb. Aplicația oferă recenzii detaliate, meniuri și descrieri, adesea cu unele dintre cele mai bune alimente din oraș. 

Preț: gratuit. Descărcare: UberEATS

FlightRadar24

Vrei să știi dacă zborul tău va fi întârziat, cu mult înainte ca cineva de la compania aeriană să-ți spună acest lucru sau să urmărești o aeronava în zbor ? Căutând numărul zborului pe FlightRadar24, puteți urmări aeronava. În plus, este distractiv să știi chiar în acel moment ce zboară deasupra ta și încotro se îndreaptă.

Preț: Basic este gratuit. Descărcați: FlightRadar24

TimeOut

TimeOut este una dintre resursele de top pentru a găsi cea mai bună cafea, mese rafinate, mâncăruri ieftine sau cele mai bune baruri din aproape orice oraș din lume. Analizând și alte resurse, cred că acesta este ghidul cel mai potrivit pentru a te aventura într-un restaurant, bar, cafenea sau club care să te impresioneze.

Preț: gratuit. Descărcare: TimeOut

Kayak

Cei care urmăresc să obțină un preț cât mai bun, au nevoie de un instrument pe măsură. Kayak nu este doar unul dintre cele mai bune motoare de căutare a zborurilor, reunind rezultatele de pe multe site-uri de rezervări, ci oferă și cele mai bune prețuri, după părerea mea. Înainte de a rezerva un zbor, ar trebui să comparați întotdeauna cu prețurile de pe Kayak. 

Preț: gratuit. Descărcare: Kayak

Google Maps

 Google Maps este excelent pentru a obține indicații de orientare, pentru capacitatea de a descărca hărți offline, de a oferi orele și mijloacele de transportului în comun. Am folosit-o în Dubai, pentru a mă deplasa din zona Burj Dubai spre hotel. În câteva momente mi-a arătat ora la care urma să sosească în stație bus-ul potrivit.

Preț: Descărcare gratuită Google Maps

ExpertFlyer

 Această aplicație vă arată disponibilitatea, câte bilete ieftine au rămas pentru orice zbor, dar și multe alte lucruri. Aplicația / site-ul oferă instrumente pe care nu le oferă alte servicii disponibile publicului. Abilitatea de a găsi ultimele locuri și upgrade-uri la peste 50 de companii aeriene nu poate fi subestimată.

Preț: Basic este gratuit. 9,99 USD pe lună pentru Premium. Descărcați:  ExpertFlyer

Snapseed

Camera dvs. captează momentele voastre preferate de călătorie în aceeași culoare bogată și detalii ca și mintea ? Snapseed este cea mai ușoară aplicație de editare a fotografiilor, care face lucrurile să pară vibrante și bogate. 

 Preț: gratuit. Descărcare: Snapseed (Apple) Snapseed (Android).

Maps.me

Este aplicația pe care am folosit-o cel mai des în orice deplasarea de-a mea. Cel mai important aspect e acela că ea funcționează offline, singura condiție care trebuie îndeplinită fiind doar aceea de a descărca din timp harta orașului dorit.

Preț: gratuit https://maps.me/

0 thoughts on “Cele mai bune 10 aplicații de călătorie (de fapt utile) …

  1. Sigur sunt instrumente la îndemână celui interesat de călătorii, dar pentru prima încercare de a călători într – un concediu , exista o doza de scepticism în mod real!Poate dacă din prima îți iese încrederea e alta..!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: