3 octombrie 2023

Harta parolelor wireless din majoritatea aeroporturilor din lume !

Ce poate fi mai rău într-un aeroport, decât să ai timp suficient și să nu ai ce face cu el ?! Singurul lucru care ne poate fi prieten în acest sens e …telefonul mobil ! Asta doar dacă ai wi-fi ! …și bineînțeles, dacă ai parola de acces din aeroport ! Dacă nu o ai, rămâne doar să numeri minutele sau…orele ! 🙂

WiFox e o aplicație extrem de folositoare, prezentată sub forma hărți actualizate continuu, pe care sunt amplasate aeroporturile sub forma semnalului wi-fi sau a unor avioane. Nu trebuie decât să dai touch pe ,,avionul” dorit și vor fi afișate parole gratuite de wi-fi din peste 700 aeroporturi din întreaga lume ! După ce ai introdus parola, te poți conecta !

 Harta este disponibilă și offline (poate fi descărcată), deci nu e nevoie de o conexiune la internet pentru a utiliza WiFox atunci când călătoriți. Utilizatorii pot adăuga la rândul lor parolele pe care le găsesc pe aeroporturile din întreaga lume. Aceste parole sunt apoi trimise către foXnoMad pentru verificare și aprobare înainte de a fi adăugate pe hartă.

După o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, se poate poate achiziționa aplicația contra sumei de 29,99 USD / an. WiFox Premium detectează aeroportul în care vă aflați și afișează numele și parola celei mai puternice rețele wi-fi, astfel încât să puteți intra online imediat ce ieșiți din avion.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Z1dI8hoBZSJNWFx2xr_MMxSxSxY&ll=-3.81666561775622e-14%2C48.86813719999998&z=1

Aplicația este disponibilă atât în App Store  cât și în Google Play .

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: