29 septembrie 2023

Vacanțele în Bulgaria nu mai au niciun fel de restricții pentru români

Ministrul Sănătății din Bulgaria a dat publicității un comunicat care îi privește în mod direct pe.. români ! Mai precis, pe cei care doresc să-și petreacă vacanța de vară în țară vecină.

Ordinul RD-01-374 / 27.05.2021 precizează faptul că românii ce se deplasează în Bulgaria NU TREBUIE SĂ MAI PREZINTE NICIUN DOCUMENT CU PRIVIRE LA COVID ! Deci, adio teste negative, certificate de vaccinare sau documente care să ateste că ai trecut prin boală !

Semn că autoritățile din țara vecină au reacționat rapid înaintea începerii sezonului estival, dorind să-și păstreze în continuare cel mai important segment turistic de ,,import ” : turistul român !

Acum, să vedem cum va reacționa HORECA și ce facilități vor fi acordate românilor pentru a-i convinge să-si petreacă vacanța în România ! …dacă Horeca va reacționa în vreun fel, în afară de obișnuita mărire anuală a prețurilor ! 🙂

Bineinteles că pe site- ul MAE nu au fost modificate condițiile de intrare în Bulgaria, iar cei care se informează de acolo vor fi indusi in eroare. De-ale românilor… ! 🙂

Masura a intrat in vigoare cu data de 27 mai și e valabilă pentru trecerea oricarui punct de control la frontieră dintre România și Bulgaria. .

Același ordin interzice temporar intrarea în țară a persoanelor care sosesc din India, Bangladesh, Nepal, Myanmar, Bhutan, Sri Lanka, Pakistan, Maldive, Brazilia și țări/teritorii din Africa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: