1 martie 2024

10 iunie – Grevă Generală în Grecia !

O grevă generală care a fost anunțată că va ține 24 de ore, a început de la ora 00,00 în Grecia. Încă de ieri mii de protestatari s-au adunat în fața parlamentului care se pregătește să voteze măsuri stricte de austeritate.

Grevă generală de 24 de ore, va afecta mai multe sectoare, printre care atât transportul public în comun cât și pe cel maritim. În data de 10 iunie în Atena nu vor circula tramvaiele, troleibuze, trenurile şi metroul, iar vapoarele de pasageri şi cursele feribot vor rămâne în porturi. Se pare că în această perioadă vor circula doar autobuzele între orele între orele 09:00 – 21:00. De asemenea vor fi închise și o mare parte din muzeele care fac obiectul vizitei turiștilor.

Este posibil ca în cursul acestei zile, să existe unele confruntări între protestatari și forțele de ordine în zonele adiacente instituțiilor politice. Din această cauză e bine să evitați astfel de zone ! …în afara situațiilor când vă doriți să trăiți senzații tari ! 🙂

Programul grevelor din Grecia și Atena:

GSEE (Sindicatul Muncitorilor din Sectorul Privat): grevă de 24 de ore

ADEDY (Sindicatul Lucrătorilor din Sectorul Public): grevă de 24 de ore

 Toate feriboturile vor rămâne andocate în porturile țării timp de 24 de ore.

 STASY, Transport feroviar urban : grevă de 24 de ore

Liniile albastre și roșii ale metroului;

Linia verde a căilor ferate electrice 

Tramvaiul, anunță grevă de 24 de ore

Autobuzele vor circula între orele 09:00 și 21:00, la fel și autobuzele X din centrul orașului și Pireu spre/de la Aeroport

Troleibuze: grevă de 24 de ore

Trenul OSE & gt; SUBURBAN (Proastiakos) 24 – grevă de ore

Reținețcă, în cazul unei greve a trenurilor OSE &PROASTIAKOS (Suburban), linia albastră de metrou 3 merge până la stația de metrou Doukissis Plakendias și NU la Aeroportul Internațional Atena.

Din cauza Metro Attiko, precum și suburbane / OSE tren 24 – grevă oră, singura modalitate de a ajunge la Aeroportul Internațional din Atena, joi, 10, va fi de X- AUTOBUZE (09:00) la 21:00 sau cu TAXI !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!