29 septembrie 2023

Phuketul dorește să atragă turiștii cu prețuri de 1 USD camera/noapte !

Phuket

Deși nu e deschisă (încă) pentru turiști, Thailanda caută strategii pentru a atrage un număr cât mai mare de vizitatori în viitorul apropiat. Un proiect pilot, ce urmează a fi demarat în Phuket, constă în oferirea unor camere de hotel către turiștii străini la prețul de…1 USD pe noapte, odată ce insula va fi redeschisă în această vară ! 🙂 De regulă, o cameră de hotel în Phuket costă cca. 30 $ – 100 $/noapte.  

https://timesofindia.indiatimes.com/travel/travel-news/phuket-to-welcome-vaccinated-tourists-from-july-rooms-available-for-as-low-as-1/as83301056.cms

Supranumită „O noapte, un dolar”, această campania propusă de Consiliul pentru Turism din Thailanda a fost înaintată spre aprobare către Ministerului Turismului. Dacă programul va primi undă verde și se va dovedi o reușită, el ar putea fi extins și la alte destinații turistice populare din Thailanda, cum ar fi Koh Samui și Bangkok.

Conform unui proiect național („Phuket Sandbox”), începând cu 1 iulie, insula va fi redeschisă tuturor turiștilor vaccinați care provin din țări cu risc scăzut/mediu SAR-CoV-2. Totodată el prevede obligativitatea pentru cei care doresc să călătorească către alte destinații din Thailanda, de a rămâne cel puțin 14 nopți în Phuket. Restul destinațiilor din țară vor putea fi accesate fără obligația de carantinare începând cu luna octombrie (de către turiști vaccinați).

 https://news.cision.com/tourism-authority-of-thailand/r/initial-information–reopening-phuket-1-july,c3366470

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: