3 octombrie 2023

În ultimele trei săptămâni Marocul a fost lovit de o creștere fără precedent a infectărilor cu noul coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore, autoritățile au raportat 8.760 de cazuri noi și 64 de decese, cifre care plasează Marocul pe locul doi în Africa (după Africa de Sud) .

Ca urmare a acestui fapt s-au anunțat noi restricții a circulației. Astfel nu se poate circula pe timp de noapte între orele 21:00 – 05:00, mărindu-se astfel restricția inițială care funcționa doar între orele 23,00- 4.30. De asemenea, noul pachet de măsuri interzice intrarea și ieșirea din Casablanca, Marrakech și Agadir, orașe care se confruntă cu cea mai gravă situație epidemiologică din țară. Excepție de la aceste restricții pot face călătorii care dovedesc că au primit cele două doze de vaccin.

Noile măsuri au intrat în vigoare de marți. 

 De asemenea, autoritățile au mai stabilit că barurile și restaurantele trebuie să fie închise de la ora 21:00, iar hotelurile și siturile turistice trebuie să își reducă capacitatea de vizitare la 75%.

Peste 14 milioane de persoane au primit până în prezent prima doză de vaccin (cea mai mare rată de vaccinare din Africa), Marocul fiind și producătoare a vaccinului Sinopharm (China).

https://atalayar.com/en/content/morocco-tightens-restrictions-covid-19-amid-exponential-spike-infections

Maroc (III)-înșelăciuni în care pot fi atrași turiștii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: