3 octombrie 2023

Kayak – o hartă interactivă ce-ți oferă informații de călătoriei pentru orice destinație de pe glob

internet hackeri

internet hackeri

Dorești să pleci într-o călătorie și nu știi care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a putea intra în țara de destinație ? Această problemă poate fi rezolvată foarte ușor ! Site-ul Kayak (unul din cele mai importante motoare de căutare pentru zboruri) îți oferă toate informațiile necesare !

După ce intri pe link-ul https://www.kayak.com/travel-restrictions , se va deschide o fereastră interactivă cu harta lumii, urmând a selecta țara din care vei pleca. ….spre exemplu, România.

Cu ajutorul mouse-ului cauți țara despre care dorești să obții informațiile respective, iar apoi dai un click pe ea. Ulterior se va deschide o mică fereastră ce va cuprinde informațiile de bază despre acea locație.

Dacă dorești informații complete, atunci nu rămâne decât să apeși pe ,,Afișați mai multe” și se va deschide o altă pagină în care se vor regăsite toate datele necesare intrării în țara respectivă, a reîntoarcerii în România, link-uri cu formulare necesare călătoriei, etc.

Cu toate aceste date incluse, Kayak a devenit unul dintre ele mai complete site-uri de acest gen, el oferind totodată și sursele oficiale din care se ,,inspiră”.

https://turisminternational.com/2021/04/09/faucetsafe-aplicatia-care-atata-oriunde-in-lume-de-unde-poti-sa-bei-apa-potabila/

https://turisminternational.com/2021/09/16/flydubai-ofera-bilete-gratuite-pentru-vizitarea-expozitiei-universale-din-dubai/

https://turisminternational.com/2021/01/03/turisti-americani-care-au-facut-lucruri-de-nefacut-in-strainatate/

https://turisminternational.com/2021/01/08/ce-creaturi-pot-fi-gasite-in-toaleta-hotelului/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: