29 septembrie 2023

Ryanair – zboruri către Anglia, Italia, Germania, Danemarca, Irlanda și Iordania începând de la 4,99 euro !

Ryanair a lansat o nouă ofertă de zbor de nerefuzat, care pare a fi cea mai bună promoție după cea de la sfârșitul lunii iulie 2021 ! Cu prețuri cuprinse între 4,99-12,39 euro poți zbura către multe foarte multe destinații europene, dar și către Iordania sau Israel. Trebuie doar să te încadrezi în limita biletelor disponibile la aceste prețuri și să îndeplinești alte două condiții :

1. rezervarea să fie făcută până la miezul nopții zilei de 04/11/2021

2. călătoriile să se desfășoare în perioada 04/11/21 – 15/12/21. 

https://www.ryanair.com/ro/ro/planifica-calatoria/exploreaza/oferta-speciala?utm_source=crm&utm_medium=email&utm_campaign=email_R_FLIGHTTACT_FS041121_ro_noseg_noab_nodiv_nop_nols

Pentru zborurile cu plecare din BUCUREȘTI, tariful minim al unui bilet pleacă de la 4,99 euro, iar favorizate sunt cursele ce se îndreaptă către Anglia (Londra, Manchester, Bristol, Birmingham), Italia (Bologna, Pisa, Milano, Genoa, Pescara, Veneția) , Cipru (Paphos) și Iordania (Amman)

De asemenea se poate zbura cu un preț extrem de scăzut și dacă ai punctul de plecare de pe aeroporturile din Sibiu, Suceava, Cluj, Oradea sau Timișoara. Tot un ticket de 4,99 euro ți se pot deschide zările și către Anglia, Belgia, Irlanda, Anglia, Italia, Germania! ….însă, dacă faci rezervarea până la miezul nopții zilei de azi !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: