13 iunie 2024

Ofertă Ryanair – „Cumpără un bilet și primești unul gratis”

Ryanair a lansat o ofertă care e valabilă doar până la miezul nopții zilei de 26.11.2021. Cei care cumpără un bilet pe rutele menționate mai jos, pot beneficia de un al doilea bilet la același zbor, acesta fiind însă gratis ! Adică 2 bilete la preț de 1 ! Două persoane pot pleca la Viena cu doar 12,99 euro ! https://www.ryanair.com/ro/ro/lp/bogof?utm_source=crm&utm_medium=email&utm_campaign=email_R_FLIGHTTACT_CW251121_ro_noseg_noab_nodiv_nop_nols

Pentru a beneficia de promoția „Cumpără un bilet și primești unul gratis” trebuie să cumperi un bilet pentru un zbor care să aibă plecarea înainte de 18.02.22 (inclusiv). Oferta exclude călătorii în perioada Crăciunului (16 decembrie 2021 – 06 ianuarie 2022).

OFERTA SE APLICĂ ATUNCI CÂND ZBOARĂ MAI MULTE PERSOANE

  • Pentru a beneficia de promoția „Cumpără un bilet și primești unul gratis” și a primi un al doilea bilet în același tarif și pentru același zbor, gratuit, trebuie să cumperi un bilet la tarif Value pentru un zbor cu plecare înainte de 18.02.22 (inclusiv). Oferta exclude călătorii în perioada Crăciunului (16 decembrie 2021 – 06 ianuarie 2022)  
  • Rezervarea trebuie efectuată până în 26.11.21 la miezul nopții, pentru mai mult de 1 pasager.
  • Promoția „Cumpără un bilet și primești unul gratis” este valabilă în funcție de disponibilitate.
  • Promoția „Cumpără un bilet și primești unul gratis” este disponibilă doar pentru tarifele afișate și doar pentru rutele selectate.
  • Promoția „Cumpără un bilet și primești unul gratis” nu poate fi combinată cu alte oferte speciale, reduceri sau promoții.
  • Promoția nu se aplică biletelor spaniole subvenționate.
  • Promoția nu se aplică pentru rutele interne.
  • Promoția BOGOF nu se aplică rezervărilor care conțin copii și adolescenți care călătoresc către/din Regatul Unit, unde se aplică reducerea taxei pentru pasagerii liniilor aeriene din Marea Britanie.
  • Pentru orice modificări ale zborurilor pentru rezervările care au fost efectuate ca parte a promoției „Cumpără un bilet și primești unul gratis” va fi aplicată taxa standard de modificare a zborului, după cum este stabilit în Tabelul nostru de tarife.

 

https://turisminternational.com/2021/11/17/10-lucruri-pe-care-nu-trebui-sa-le-faci-in-columbia/
https://turisminternational.com/2021/11/10/iordania-amintiri-crestine-de-pe-un-pamant-arab/
https://turisminternational.com/2021/11/02/mexic-5-inselaciuni-in-care-pot-fi-atrasi-turistii/
https://turisminternational.com/2021/10/19/egipt-10-lucruri-pe-care-nu-trebuie-sa-le-faci/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!