29 septembrie 2023

Thailanda – lucruri pe care trebuie să le știi înainte de vacanță

Temple bangkok

Temple bangkok

Este Thailanda periculoasă pentru turiști?

Thailanda este o țară destul de sigură de vizitat, dar este bine să fiți totuși precauți atunci când vă aflați într-o țară străină, pentru că pe orice străin este pusă eticheta de ,,money”, mai ales atunci când vine vorba de a intra în relații cu autohtonii.

Cât de sigură este Thailanda pentru turiștii de sex feminin?

Thailanda este o țară considerată a fi destul de sigură pentru călători, chiar și pentru femeile care călătoresc singure. Infracțiunile violente asupra lor sunt rare în țară, iar acestea se produc doar dacă turistele au dat curs unor invitații, oir s-au aflat la ore și în locuri nepotrivite.

Câți bani sunt necesari pe zi în Thailanda?

Dacă cineva intenționează să aibă o cazare curată, confortabilă în Thailanda, trebuie să cheltuiască aproximativ 1000 de baht pe zi. Aceasta este suma estimată a fi necesară pentru a putea trăi la limita decenței în Thailanda.

Este permis să porți pantaloni scurți în Thailanda?

Thailanda are un climat cald și umed și puteți purta cu ușurință pantaloni scurți și fuste pentru a bate umiditatea și a vă plimba liber pe străzi.

Care este cea mai bună monedă de luat în Thailanda?

Bahtul thailandez este moneda oficială utilizată în Thailanda. Orice altă monedă va trebuie schimbată la casa de schimb mai avantajoasă !

Apa este potabilă în Thailanda?

Se recomandă să nu beți apă de la robinet în Thailanda și să rămâneți la apa fiartă sau tratată. Există o rețea extinsă de fabrici de gheață care utilizează apă purificată. Acesta este unul dintre lucrurile pe care nu trebuie să le faceți în Thailanda.

Ce nu ar trebui să mănânce în Thailanda?

Există câteva feluri de mâncare pe care nu trebuie să le consumați în Thailanda, care includ Luu Moo, Larb Leuat Neua, supă cu aripioare de rechin, scorpion, Yum Khai Maeng Da. Dacă esti amator de de insecte, scorpioni, șerpi la jar, atunci acesta e locul potrivit ! prețurile nu sunt ridicate. …și se asortează bine si cu bere ! 🙂

Zonele roșii sunt periculoase ?

De regulă nu sunt. Însă, nu te aventura neînsoțit în cluburile de acel gen, căci vei fi asaltat de fete care vor consuma băuturi scumpe în contul tău. …pe care va trebui să le plătești până la urmă.

La intrarea în țara se poate obține viza ?

Da ! Contracost ! Bani pe care e bine să-i schimbi înainte de a ajunge în fața ofițerului care îți verifică documentele de intrare în țară ! Acolo va trebui să prezinți și dosarul cu locul de cazare, biletul de avion de plecare din țară, etc

https://turisminternational.com/2021/12/11/iordania-5-inselatorii-in-care-pot-fi-atrasi-turistii/

https://turisminternational.com/2021/12/22/rusia-i-5-inselatorii-in-care-pot-fi-atrasi-turistii/

https://turisminternational.com/2021/12/29/brazilia-5-inselatorii-in-care-pot-fi-atrasi-turistii/

https://turisminternational.com/2021/12/19/cele-mai-frumoase-muzee-ale-politie-pe-care-le-am-vizitat/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: