29 septembrie 2023

Cine se afla în avionul Falcon 900 ce a zburat în această noapte de la Moscova la Minsk ?

clasa bussines in avion

clasa bussines in avion

În această seară, un avion Falcon 900, fără date de identificare a zburat de la Moscova spre Minsk. De ce ar fi interesant acest lucru ? Poate că, pentru faptul că o astfel de rută combinată cu o asemenea aeronavă în această perioadă, nu sunt la îndemâna oricui !

Mai mult, din informațiile oferite de internet rezultă că în Rusia, o astfel de aeronavă s-ar afla și în proprietatea… serviciului prezidențial !

Interesant e și faptul că, din datele oferite de site-ul flightradar24, zborul apărea ca fiind unul fără niciun fel de date de identificare ! …doar ruta și tipul de aeronava sunt precizate !

E greu de precizat cine anume se afla la bordul ei și care e scopul deplasării spre Minsk, însă e lesne de înțeles că cel care a folosit-o este un om de o importanță deosebită, având în vedere destinația precum și faptul că o astfel aeronavă costă 10, 5 milioane de dolari ! Chiar dacă aeronava ar fi una privată, o astfel de rută nu este la îndemâna oricui în aceste vremuri !

Dassault Falcon 900 este un avion cu rază lungă de acțiune care este de obicei echipat cu trei zone de cabină, având 12-14 locuri, fiind fabricate până în prezent cca. 160 de aeronave ce au fost livrate în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: