29 septembrie 2023

TAROM anunță că nu poate suplini toate zborurile anulate de Blue Air

Tarom a remis un comunicat către mass-media prin care anunță că, deși depune toate eforturile în cadrul unor misiune de repatriere a cetățenilor români, nu va reuși să suplinească toate zborurile anulate de către compania Blue Air. Totodată, TAROM pune la dispoziția pasagerilor afectați de compania Blue Air, două numere de telefon la care aceștia pot apela în vederea înscrierii pe listele unui eventual zbor. Iată comunicatul :

,,Având în vedere comunicările remise în spațiul public referitoare la speța suspendărilor zborurilor Blue Air, TAROM face următoarele precizări:

Compania TAROM nu agrează, sub nicio formă, modalitatea agresivă a unei companii aeriene de a comunica cu pasagerii, mai ales când aceștia au fost puși într-o situație atât de complicată. TAROM a demarat, încă de ieri, operarea misiunilor speciale de repatriere a cetățenilor români afectați de această situație. Totodată, trebuie să precizăm faptul că TAROM va transporta pasagerii afectați de suspendarea zborurilor Blue Air, în măsura capacităților reale de care dispunem, ținând cont de zborurile programate și angajamentele față de pasagerii noștri.

În baza legislației în vigoare, mecanismele transportului pasagerilor Blue Air cu TAROM sunt stabilite în urma procedurilor derulate cu Ministerul Afacerilor Externe și cu reprezentanții companiei Blue Air.

Mai mult, menționăm faptul că TAROM nu are acces la baza de date a Blue Air, iar modalitatea de transport a pasagerilor Blue Air de către TAROM este stablită în urma comunicării cu Ministerul Afacerilor Externe și compania Blue Air. Mai exact, pasagerii afectați de această situație trebuie să apeleze +40751.084.537 sau +4021.431.18.69, iar în urma validării datelor pasagerilor, TAROM acționează în consecință.

Dorim să reamintim faptul că deși TAROM este o companie în coordonarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, activăm pe o piață concurențială acerbă și ne confruntăm cu propriile provocări, însă niciodată TAROM nu va neglija drepturile pasagerilor noștri, astfel încât să fie afectați de suspendarea unor zboruri.

Cu o tradiție de peste 67 ani, fiind un reper în transportul pasagerilor pe cale aeriană, TAROM este în continuare un partener de încredere al românilor și nu numai, scopul nostru fiind acela de a transporta în siguranță pasagerii. În ultima perioadă, împreună cu echipa noastră am reușit operarea zborurilor TAROM de repatriere din Africa de Sud, Mali ș.a.m.d

În strânsă legătură cu cele menționate, dorim să mulțumim public întregii echipe TAROM pentru promptitudine și asumarea acestor noi misiuni speciale de zbor, totul pentru transportul pasagerilor în condiții de siguranță și confort.”

https://turisminternational.com/2022/09/06/blue-air-haos-pasageri-disperati/

https://turisminternational.com/2022/09/12/wizzair-va-deschide-9-rute-noi/

https://turisminternational.com/2022/08/28/oferte-de-calatorie-pentru-luna-septembrie-2022/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: