26 septembrie 2023

WIZZ AIR a început să opereze zboruri către Arabia Saudită

Wizz Air a început să opereze de câteva zile zboruri către Arabia Saudită, mai precis către capitala Riyad și spre orașul de pe malul Mării Roșii, Jeddah. De circa o jumătate de an (septembrie 2022) statul saudit și-a deschis larg porțile pentru turism, promițând a fi revelația anului 2023 pe plan mondial în acest domeniu. Singura țară din lume ce poartă numele unei familii, investește sume colosale în turism, declarând că în maxim 10 ani va concura cu Dubaiul.

Recent, saudiții au făcut două ,, transferuri” importante : Messi a devenit ambasadorul oficial al turismului (plătit, bineînțeles), iar Ronaldo a fost achiziționat de Al-Nassr ! …mai nou, tatăl lui Messi negociază cu arabii de la Al Hilal pentru suma de …300 milioane $ ! 😉 https://www.arabianbusiness.com/lifestyle/lifestyle-sport/lionel-messi-to-join-saudi-arabias-al-hilal-in-299m-a-year-deal-reports

Cetățenii românii pot călători fără restricții în Arabia Saudită, urmând ca viza să fie obținută la sosirea pe aeroporturile saudite. De curând turiștii pot vizita și Medina (cel de-al doilea oraș sfânt al islamului), însă fără a le fi permis accesul în Al Haram (zona sfântă din jurul moscheii unde este înmormântat Profetul Mahommed).

Zboruri București – Riyad

-au debutat în data de 9 ianuarie, cursele de cca. 4,50 ore fiind operate în zilele de luni și joi, cu plecare la ora 06,55 sau 13,20 din București și 14,05 din Riyad. Cele mai ieftine prețuri ale biletelor pentru zborurile dus, în acest moment, pleacă de la 119 lei !

Zboruri București – Jeddah

-au debutat în data de 10 ianuarie, cursele de cca. 4,50 ore fiind operate în zilele de marți și sâmbătă, cu plecare la orele 12,50 sau 14,30 din București și 18,40 sau 20,55 din Jeddah.

Cele mai ieftine prețuri ale biletelor în acest moment sunt, pentru zborurile dus de 149 lei (27 februarie) și 299 lei (13 martie), iar pentru întoarcere 229 lei (17 martie).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: