26 septembrie 2023

Hong Kong va plăti 500.000 de bilete de avion pentru turiști în 2023 !

Guvernul din Hong Kong a anunțat lansarea campaniei „Hello Hong Kong”, care include 500.000 de bilete de avion gratuite pentru călătorii din întreaga lume. Prin această campaniei se dorește readucerea turiștilor pe acest tărâm, după ce pandemia a făcut ca turismul să intre în ,,moarte clinică” ! https://www.info.gov.hk/gia/general/202302/02/P2023020200675.htm

Acele bilete de avion vor fi distribuite de companiile aviatice Hong Kong Express, Cathay Pacific și Hong Kong Airlines începând cu 1 martie. Pe parcursul a 6 luni, aceste companii își va folosi platformele pentru a distribui treptat biletele gratuite, primii vizați fiind turiștii din Asia de S-E, China, Asia de N-E, rezidenții din Hong Kong și cei care locuiesc în zona Guandong (China)

 O parte din bilete va fi înmânată și turiștilor din Europa și SUA, iar din informațiile ,,pe surse” 🙂 se pare că zborurile din U.E. ar programate începând cu luna mai de către Cathay Pacific. Fiți cu ochii pe site-urile companiilor aeriene pentru detalii.

De asemenea vor fi oferite 1 milion de vouchere călătorilor care vizitează orașul, care oferă reduceri la atracții, alimente, băuturi și comerțul cu amănuntul. Aceste vouchere au început să fie distribuite la cele 4 puncte de trecere ale frontierei încă din 2 februarie, ora 17:00.

Hello Hong Kong va include peste 250 de evenimente la scară largă care vor avea loc pe tot parcursul anului 2023. Consiliul de Turism din Hong Kong a cumpărat deja bilete de la transportatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: